Plakletters ....... p(l)akkende letters en stickers!

Plakwinkel maakt stickers en plakletters. Dit wordt vaak gedaan in Riviera Maison-stijl. De teksten worden gesneden uit de juiste kleuren stickerfolie. De stijl van de letters kan zelf gekozen worden. Ook kunnen op deze manier interieurstickers of autobelettering worden gemaakt. Een sticker in een strak lettertype of een lettertype die past in een landelijke stijl? Snel en goedkoop plakletters in een landelijke stijl zoals Riverdale of Riviera Maison thuis? Geen probleem! Gespecialiseerd in Riviera Maison stickers. Ook registratietekens voor op de boot kunnen gemaakt worden.
Nu ook grootformaat printwerk en contourgesneden stickers van eigen productie met eco-solvent inkt.
Dit kan vanaf enkele stuks tot en met honderden. Ook voor banners, behang en gaatjesdoeken.

NIEUW: Freesletters

Ook kan Plakwinkel freesletters maken van de meeste lettertypes vanaf 100 mm letterhoogte. Op dit moment zijn de materialen beperkt tot helder acrylaat 2 mm dik en 10 mm geschuimd PVC in de kleur wit.
In de nabije toekomst wordt dit uitgebreid naar andere materialen zoals Dibond, MDF in diverse kleuren en diktes. Piepschuim / Tempex: Letters en vormen van piepschuim maximaal 50 mm dik. Minimale letterhoogte is 100mm.

Op zoek naar plakletters, een leuke interieursticker, deursticker, of woonsticker in Riviera Maison-style?

Interieur- of woonstickers kunnen ook gemaakt worden. Dit kan tot 120 cm breed. Het is ook mogelijk om twee of meer stickers te combineren tot een groot geheel. Het ontwerp moet dan opgedeeld worden in meerdere stickers. Daarna kunnen de stickers opgeplakt worden tot een mega-grote sticker. Natuurlijk zijn andere lettertypes ook mogelijk!

Andere fonts voor plakletters dan Riverdale of Riviera Maison?

Andere fonts voor de sticker dan de Riviera Maison-achtige stijl op de stickers dan die aangeboden worden op de bestelpagina? Stuur een mailtje met de naam van het font, dan wordt deze er bijgezet, mits het font verkrijgbaar is. Logo's en afbeeldingen kunnen ook als sticker gemaakt worden, mits deze geschikt zijn. Stuur hiervoor een mail aan lex@plakwinkel.nl.

Muurstickers

Een mooie muursticker voor de kinderkamer? Zoek hem snel uit op www.muurstickerexpress.nl, dan heb je hem met een paar dagen in huis. muursticker kinderkamer muurastickers

Geprinte stickers groot en klein

Plakwinkel kan ook geprinte full-color stickers leveren van klein tot groot. Klein is een paar centimeter, groot is tot en met 134 cm breed, de lengte wordt bepaald door de de lengte van de rol. Daarboven worden meerdere delen. De levensduur van de geprinte sticker is ongeveer 3 jaar en kan worden verlengd door te lamineren.
Natuurlijk worden er ook posters, behang, canvassen, spandoeken, T-shirt-opdrukken geprint en afgewerkt.
Allemaal voor redelijke prijzen. Fotobehang met eigen foto kan geleverd worden voor 24,95 Euro per vierkante meter.

Spiegelbeeld

Het is ook mogelijk om de bestelling in spiegelbeeld te ontvangen, geef dit aan in een mailtje nadat de bestelling gedaan is via de bestelpagina.

Autoruiten blinderen

Plakwinkel snijdt niet alleen stickers, maar kan ook je autoruiten voorzien van getinte folie.
De folie heeft een levensduur van 5 jaar en wordt aan de binnenzijde aangebracht. Prijzen op aanvraag.

Verzendkosten

De verzendkosten van de plakletters of stickers zijn binnen Nederland gratis. Maar alleen indien er een bestelling van minstens 5 euro wordt gedaan. Anders geldt het normale PostNL-tarief voor de stickers. Pakketten gaan meestal via DHL4you.nl

l