Gastenboek

Het gastenboek is verhuisd naar Plakwinkel-pagina op Facebook
www.plakwinkel.nl
Gastenboek www.plakwinkel.nl

AuteurBericht
G Bijlstra
Geplaatst op 4 november 2012 :
Goede service, snelle levering, goed e-mail contact en prima letters, ik ga zeker de volgende keer weer naar plakwinkel.nl. Ik zal een foto sturen van het resultaat. Lex bedankt gr. Gert.
lia snelders eier
Geplaatst op 14 oktober 2012 :
Zeer tevreden over service,snelle levertijd en prijs. Zeer zeker tot een volgende keer. Bedankt Mvg Lia
Renate
Geplaatst op 10 oktober 2012 :
Ik ben zeer tevreden over de stickers. Snel geleverd en ziet er mooi uit. Ik zal wat foto's doorsturen. Zeker tot een volgende keer!! gr renate
Klaske Postma
Geplaatst op 20 september 2012 :
Hoi Lex ,Vandaag de sticker Laura ontvangen erg leuk ,zal ze wel blij mee zijn .Ik ga haar zaterdag de sticker geven maak wel een foto waar hij opstaat .Heel erg bedankt Groetjes Klaske
Diana
Geplaatst op 6 september 2012 :
Als je snel, mooie en goed geprijste stickers wil, dan moet je bij plakwinkel.nl zijn. Wij zijn nu drie bestellingen verder en bezig met nummer vier! Je leest ons snel Lex!
Inge Bekker
Geplaatst op 26 augustus 2012 :
Wat een geweldige service en super mooie stickers!! Lex bedankt
A.Nauta
Geplaatst op 25 augustus 2012 :
wij zijn dik tevreden boven onze verwachting, de stikkers zijn prachtig, tevens een uitstekende service, bedankt Lex
Familie De Wit
Geplaatst op 28 juli 2012 :
Het naambord wat ik heb gemaakt met de plakletters heeft inmiddels in weer en wind een winter overleefd. De letters zien er nog steeds super uit, als nieuw. Ben er nog steeds heel blij mee, je kunt hele leuke dingen doen met de plakletters! (foto staat op foto-pagina)
elli
Geplaatst op 25 juli 2012 :
Al meerde malen mooie letters besteld via deze site. In 1 woord super! Goedkoop, razendsnelle levering en kwaliteit is uitstekend! Een aanrader, want hij is wel de goedkoopste naar mijn mening! Service is echt top! Elli
Brenda
Geplaatst op 21 juli 2012 :
Vanmorgen heb ik mijn bestelde stickers ontvangen! Ik ben er superblij mee! Ze staan allemaal geweldig op de deuren en op de muur! Ook de service was heel goed. Echt een aanrader, hier je stickers bestellen.
Monique
Geplaatst op 16 juli 2012 :
Prachtige "Riviera Maison" stickers voor een hele scherpe prijs. Daarnaast ook fantastische glazen besteld met uiteraard ook dezelfde tekst. Deze kunnen wel in de vaatwasser dus ik ben erg blij.
Lex Wernars
Geplaatst op 14 juli 2012 :
Dit is het eerste bericht in het gastenboek. Zet hier je berichtjes in, is er een probleem, mail me dan direct. Het gastenboek lees ik niet iedere dag, mijn mail wel bijna elke dag.
Dit gastenboek kan alleen door mensen die iets besteld hebben worden ingevuld.
Het gastenboek is verhuisd naar Plakletter-pagina op Facebook

l